Facebook Twitter Instagram YouTube Bloglovin' Newsletter Email

25.2.15

Fifty Shades of Grey Bath & Body Collection


Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το φαινόμενο που ακούει στο όνομα Πενήντα αποχρώσεις του γκρι. Εν όψη λοιπόν της ταινίας που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε η σειρά περιποίησης σώματος Bath & Body Collection που φέρει στο όνομα Fifty Shades of Grey. Φυσικά σαν fans της σειράς αλλά και beauty lovers, αυτή η σειρά που συνδυάζει όσα αγαπάμε (ομορφιά και πενήντα αποχρώσεις) δεν μας πέρασε απαρατήρητη από το πρώτο λεπτό. Έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο, δοκιμάσαμε την σειρά και στο σημερινό ποστ θα σου πούμε τις εντυπώσεις μας. Αλλά αν αυτή την στιγμή δεν έχεις ιδέα για τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι (ούτε για τα βιβλία, ούτε για την ταινία) και για τι μιλάμε, είμαστε σίγουρες πως με την σειρά αυτή θα θελήσεις να μάθεις περισσότερα.


Η σειρά Fifty Shades of Grey Bath & Body Collection αποτελείται από 4 προϊόντα για την περιποίηση και την φροντίδα του σώματος, και συγκεκριμένα περιλαμβάνει: αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, βούτυρο σώματος και λάδι σώματος. Αξίζει να σημειωθεί οι προσεγμένες συσκευασίες με τα εξώφυλλα των βιβλίων, ενώ η σειρά φέρει την υπογραφή της συγγραφέως EL James. Επίσης τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν parabens, και έχουν pH 5,5 φιλικό για το δέρμα.


Το αφρόλουτρο Inner Goddess Shower Gel περιέχει σανταλόξυλο και μαύρο πιπέρι. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα κάνοντας ελαφρύ αφρό, λόγο της gel σύστασης του. Το άρωμα του είναι κλασικό αλλά ιδιαίτερο και κάνει την διαδικασία του ντους αισθησιακή με μια δόση πολυτέλειας. Επίσης είναι ελαφρώς πικάντικο που μας θυμίζει αντρικό άρωμα (που προσωπικά το βρίσκουμε ευχάριστο), γεγονός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και από έναν άντρα. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και το άρωμα του διαρκεί μόνο κατά την διάρκεια του ντους και λίγο μετά. Αξίζει να σημειωθεί η προσεγμένη συσκευασία του με αντλία, που την βρίσκουμε ιδιαίτερα εύχρηστη. (Συσκευασία 350ml).

Η κρέμα σώματος Inner Goddess Body Lotion ενυδατώνει την επιδερμίδα και την αφήνει πολύ απαλή. Ενώ η σύσταση της είναι πολύ ελαφριά και απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα. Επίσης περιέχει σανταλόξυλο και μαύρο πιπέρι ενώ είναι εμπλουτισμένη και με εκχυλίσματα αλόης και γλυκερίνης. Η διάρκεια της είναι μεγαλύτερη και αν συνδυαστεί και με το αφρόλουτρο τότε θα έχετε το άρωμα σχεδόν όλη μέρα. Και εδώ να επισημάνουμε την εύχρηστη και προσεγμένη συσκευασία της με αντλία. (Συσκευασία 350ml).


Το βούτυρο σώματος Inner Goddess Body Butter είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα της σειράς. Περιέχει βανίλια μαδαγασκάρης, βούτυρο καριτέ και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες A, E & F. Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος, αφήνοντας την απαλή και βελούδινη. Η σύσταση του είναι πιο πλούσια από την κρέμα σώματος, αλλά πιο ελαφριά από τα body butter που έχουμε συνηθίσει, γεγονός που το κάνει να απλώνεται πιο εύκολα αλλά και να απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα. Ενώ ξεχωρίσαμε το απίστευτο άρωμα βανίλιας που έχει. Απαλό αλλά ταυτόχρονα σαγηνευτικό, και η διάρκεια του στην επιδερμίδα είναι μέτρια. (Συσκευασία 200ml).

Το τελευταίο προϊόν της σειράς είναι το λάδι σώματος Inner Goddess Body Massage Oil. Περιέχει έλαιο argan, εκχύλισμα μαύρου γιασεμιού και βιταμίνη Ε. Βρίσκουμε εξαιρετικό ότι περιέχει έλαιο argan που είναι γνωστό για τις πολλαπλές ιδιότητες που προσφέρει. Ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα και αφήνει μια μεταξένια αίσθηση. Επίσης σημαντικό ότι απορροφάται εύκολα δίχως να αφήνει λιπαρότητα. Το άρωμα του είναι απαλό και αρκετά ουδέτερο. (Συσκευασία 125ml).

Περισσότερες πληροφορίες και τα προϊόντα Fifty Shades of Grey Bath & Body Collection θα τα βρείτε στο επίσημο site της σειράς Fiftyshadesbath.com και στην σελίδα τους στο Facebook.
Ενώ θα τα βρείτε και σε καταστήματα Hondos Center, Carrefour Μαρινόπουλος, Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Μασούτης, και στα φαρμακεία του δικτύου Pharma Plus.

*Για περισσότερες πενήντα αποχρώσεις του γκρι (αλλιώς Fifty Shades of Grey) δες την γνώμη μας για τα βιβλία εδώ, και για την ταινία εδώ.

Πως σου φαίνεται η Fifty Shades of Grey Bath & Body Collection;
Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια τις εντυπώσεις σου, αν θα τα δοκίμαζες ή τι ξεχώρισες.

Πολλά φιλιά,
Δέσποινα & Σοφία

FOLLOW SISTERS BEAUTE ON:

ΥΓ. Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό αλλά ενημερωτικό. Τα προϊόντα έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα.
Οι απόψεις που παρουσιάζονται είναι σύμφωνα με την προσωπική μας εμπειρία και γνώμη.

2 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα φαίνονται.Μάλλον θα τα ψάξω!❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τα ειδα στο μασουτη και σκέφτηκα πως μάλλον θα είναι χαζομάρα αλλά μου αλλάξατε γνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή